Tikka Korma Panírral
Nem tudom mennyire autentikus egy csirkés ételt sajttal turbózni, de ami lett, az baromi finom!
Végy egy kis darab (kb 20 dkg) Panírt, egy nagy fej hagymát, diónyi gyömbért, negyed evőkanálnyi fokhagymát, egy kis doboz joghurtot, 1dl tejszínt, rózsavizet, 35-40dkg csirkemellfilét és egy adag Korma fűszerkeveréket, amit legjobb egy keleti boltban megvenni.
A hagymát meg kell sütni aranyszínűre, majd leitatni róla az olajat. Ebben az olajban pár másodpercig megpirítjuk a fokhagymát, majd ráöntjük a joghurtot, mehet bele a fűszerkeverék, a gyömbér a tejszín és a kis kockákra vágott hús. Összeforraljuk, a hús fedő alatt, lassú tűzön néhány perc múlva kész. Ekkor beletesszük a pirított hagymát és a rózsavizet. Összeforraljuk és jázminrizzsel tálaljuk.
Nyami! Hiányzik a gulab jamun!